Initiatief van: Stichting Xmas Sing Along

Een Xmas Sing Along met aandacht voor minderbedeelde Helmonders. De Sing Along is bedoeld om buurtbewoners en plaatsgenoten gezellig te laten samenkomen met muziek als verbindende factor. De entree is een bijdrage voor de medemens in de vorm van verpakt eten en drinken voor MOV Stiphout en Super Sociaal.

Stichting Xmas Sing Along
Samen met de hele wijk een gezellige avond beleven én tegelijkertijd iets bijdragen voor buurtbewoners die het minder goed hebben. Met deze bijzondere kerstgedachte in het achterhoofd organiseert een groep enthousiaste vrijwilligers deze eerste Xmas Sing Along. Enkele koren en de slagwerkgroep melden zich aan om de avond muzikaal op te luisteren. Met meezingers welteverstaan, want muziek verbindt, juist op deze avond.
Om de Xmas Sing Along laagdrempelig te houden, wordt er geen geld gevraagd als entrée, maar een donatie in de kratten voor het goede doel: de Super Sociaal en MOV Stiphout. Zij zorgen ervoor dat het aangeleverde eten en drinken terecht komt bij wie het het hardst nodig hebben. Opbrengst: 55 kratten etenswaar, tot de nok toe gevuld door enkele honderden bezoekers. Daarmee is het evenement meer dan geslaagd voor deze eerste editie.

Realisatie

  • 17 december 2017